چاپ تیشرت

چاپ تیشرت

چاپ تیشرت

چاپ تیشرت امروزه به یکی از پرطرفدارترین و متنوع ترین تکنیک های چاپ تبدیل شده است. روش های مختلفی برای چاپ روی تیشرت وجود دارد. که انتخاب آن ها وابسته به جنس پارچه، گرافیک طرح، تعداد تیراژ، مورد مصرفی تیشرت و هزینه در نظر گرفته شده است. در این مقاله یک جمع بندی از سه روش پرکاربرد چاپ تیشرت ارائه می کنیم. برای کسب اطلاع بیشتر در مورد جرییات هر روش به وبلاگ های لینک شده مراجعه کنید.

۱٫چاپ اسکرین با ماشین حرفه ای چاپ تیشرت

چاپ اسکرین پرکاربردترین تکنیک چاپ تیشرت است. اگر تیشرت شما گرافیک چاپ شده ای دارد که نرم، صاف  و زنده است که برای مدت طولانی کار کرده و سالم باقی مانده است. احتمال قوی چاپ اسرکین شده است. شما برای تمام نیازهای چاپ روی تیشرت خود می توانید روی تکنیک اسکرین یا سیلک حساب کنید. با این حال همیشه بهترین انتخاب نیست. این تکینیک نیازمند ساخت یک الگو یا استنسیل است با روی اسکرین فیکس می شود. اسکرین معمولاً از مش نایلونی ساخته می شود.

مرحله بعدی اعمال جوهر به روی اسکرین و پخش آن با کاردک است. صفحه در نهایت برداشته می شود و طرح چاپ شده خشک و درمان می شود.

چاپ اسکرین انتخاب عالی برای کار با پروژه های بزرگ است. و گزینه مناسبی برای چاپ های تیراژ کم و خانگی نمی باشد.

مزایا معایب
کیفیت عالی چاپ انتخابی قابل اعتماد برای تیراژ کم نیست
در گرافیک تک طرحه سرعت بالای چاپ دارد چاپ دانه ای و غیر مداوم هزینه بالا و زمانبر است.
قابلیت چاپ چند رنگی اگر اسکرین دستی صورت گیرد بسیار ریخت و پاش دارد
انتخابی مناسب برای چاپ تیراژ بالا در کل کمی هزینه بر است
پایان کاری نرم و لطیف

۲٫تکنیک چاپ مستقیم روی پارچه DTG

دومین تکنیک Digital to garment است. نسبتاً تکنیک جدید در صنعت چاپ پارچه است. این چاپ مستقیماً روی پارچه چاپ می کند. اگر از نحوه کار این دستگاه تصویر ذهنی ندارید یک پرینتر تخت بزرگ را در نظر بگیرید که تیشرت شما روی کمربند حامل آن قرار گرفته و چاپ می شود.

توجه: این مقاله صرفاً جهت اطلاع عمومی می باشد و این دستگاه ها برای فروش موجود نمی باشد.

برای راه اندازی این سیستم شما نیاز به یک پرینتر DTG دارید. به علت قیمت بالای این پرینتر از این تکنیک برای پروژه های خانگی و کوچک استفاده نمی شود. اما اگر قصد چاپ تعداد زیادی تیشرت داشته و میخواهی تک تک و دانه دانه اما با سرعت بالا چاپ بگیرید این روش برای شما مناسب است.

کیفیت چاپ DTG عالی است (اما به خوبی اسکرین نیست). حاصل این چاپ طرخی نرم و لطیف و رنگی است. بهترین عملکرد چاپ روی تیشرت سفید است. روی تیشرت های تیره تر نیز می توان چاپ گرفت اما کمی چالش برانگیز است و فوت وفن دارد. این چاپ روی تیشرت های پنبه ای هم جواب می دهد.

مزایا معایب
چاپ تمام رنگی سرعت کم و زمانگیرتر از چاپ اسکرین در تیراژ بالا
پشتیبان از طرح های تک و دانه ای فضای فیزیکی زیادی اشغال می کند
هزینه کم هر چاپ هزینه ابتدایی بالا
پایان کار حرفه ای و نرم

۳٫چاپ سابلیمیشن

حتما تا به حال تیشرتی را که تمام نقاط آن چاپ شده است دیده اید! این چاپ معمولاً با تکینیک سابلیمیشن چاپ می شود. سابلیمیشن بهترین عملکرد را در چاپ های سایز بزرگ و فول سایز را دارد. این چاپ تیشرت را به یک اثز هنری تبدیل می کند. با چاپ سابلی شما نیاز به تیشرتی به جنسی ۶۵ تا ۱۰۰ درصد پلی استر دارید. برای این چاپ به پرینتر جوهرافشان، جوهر سابلیمیشن و کاغذ سابلیمیشن نیاز دارید.

مزایا معایب
تولید طرح های منحصر به فرد و پوشش کامل چاپ مطلوب روی تیشرت های پلی استر بالا
کابرد بی حد و مرز از گرافیک ها، استایل ها و رنگ ها بهترین عملکرد روی تیشرت های روشن
روی الیافی که به حرارت حساس باشند جواب نمی دهد

فروشگاه پیروزگر-غفاری

مشاهده تمامی نوشته های نویسنده

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای الزامی میبایست تکمیل شوند.

بازگشت به بالا