جوهر اکوسالونت

جوهر اکوسالونت

جوهر اکو سالونت

جوهر اکوسالونت  Eco-Solvent

جوهر اکوسالونت به جوهر های حلال (بر پایه حلال نه بر پایه آب) سبک مخصوص پرینترهای جوهر افشان می گویند. اکوسالونت از اوایل ۲۰۰۰ میلادی به هدف اصلی تابلو و علامت های راهنمایی وارد بازار شد. این جوهرها برای پاسخ دهی به نیاز جوهرهایی با عملکرد و مشتری پسندی و دوستدار محیط زیست بهتر نسبت به جوهر های قدرتمند سالونت معمولی توسعه یافتند.

سالونت

جوهرهای بر پایه حلال هستند (برپایه آب نیستند).حلال های سنگین و قدرتمند درصد زیادی VOC یا ترکیبات آلی فرار دارند که اغلب نیازمند تهویه و استخراج اجباری برای محافظت از عملگرهای پرینتر دارند. به این دلیل بعضی از آنها بوی بدی از خود ساطع می کنند و استفاده از آنها را در محیط درونی غیر ممکن می کنند. از طرفی دیگر حلال سنگین نسبت کم قیمت و برای تابلو و علامت ها بسیار مناسب هستند. دوامی طولانی حدود ۵ سال یا بیشتر دارند.

اکوسالونت

جوهرهای اکو سالونت برخلاف سالونت های معمولی VOC کمی دارند و قابل استفاده در استدیو و محیط های اداری هستند ( البته تهویه هوای مناسب در هنگام کار مورد نیاز است). به دلیل سبکی این جوهرها صدمه ای به نازل ها و اجزای پرینتر جوهرافشان وارد نمی شود و به این علت به نظافت مداوم نیازی ندارند (هفته ای یک الی دو بار). معمولاً به حرارت بیشتری برای خشک شدن نسبت به سالونت معمولی نیاز دارند و به این علت از کاغذهای ضخیم تری که در مقابل گرمای زیاد مقاوم ترند استفاده می شود.

این جوهرها سطح پلاستیکی ماده را کمی نرم کرده و با آن ترکیب می شوند. درحالیکه اکوسالونت ها بیشتر برای مصارف محیط بیرونی استفاده می شوند اما معمولاً در مواردی که نیاز به دوامی یک یا نهایت دو سال دارند استفاده می شوند. جوهر های اکوسالونت قیمت بالاتری داشته و این نکته ای منفی برای کار با تیراژ بالا محسوب می شود.

اکوسالونت در بنراکو Eco

در ابتدا به دلیل داشتن VOC کمتر از اکو مخفف کلمه Ecological به معنی محیط زیست استفاده شد. اما به دلیل اینکه اکوسالونت ها نیز خیلی سبز و دوستار محیط زیست نیستند این اکو به Economical تغییر یافت (که جای بحث بسیار دارد).

فروشگاه پیروزگر-غفاری

مشاهده تمامی نوشته های نویسنده

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای الزامی میبایست تکمیل شوند.

بازگشت به بالا